A zene
mindenkié!

Ethnosound örömzene

Célunk, hogy a zene és a zenélés bárki számára minél fiatalabb életkorban, de minden korosztálynak, társadalmi csoportnak is elérhető örömforrássá váljon. A zene a rengeteg jótékony hatásán kívül önismeretet és magabiztosságot fejleszt, ha szükséges, gyógyít, boldogít és közelebb hozza egymáshoz az embereket. Tevékenységünkkel szeretnénk elősegíteni, hogy ezt a kincset minél többen felfedezzék.

Több mint tíz éve tartunk interaktív zenés csapatépítő és közösségfejlesztő programokat óvodák, iskolák, egyéb intézmények, szervezetek, cégek, baráti társaságok részére. A foglalkozások között megtalálható a hangszersimogató, közösségi élménydobolás, hangszerekkel a világ körül-rendhagyó énekóra, hangszerkészítés, hangszerbemutatók, de a boomwhackers-élő xilofon programunk is akár több száz fő bevonásával.


Kinek, milyen alkalomra ajánljuk?

Magánszemélyeknek, baráti társaságoknak, oktatási/szociális/egészségügyi intézményeknek (óvodák, iskolák, hajléktalan szállók, rehabilitációs központok, stb.), civil szervezetek vagy bármilyen más közösség részére. Amennyiben kifejezetten céges csapatépítési programjainkra kíváncsi, kérjük, látogasson el Csapatépítés oldalunkra!
Milyen foglalkozásokról is van szó?

Foglalkozásaink önmagukban is élménydús és hatékony közösségépítő, csapatszellemet erősítő elfoglaltságot kínálnak, de csatolt programelemként is működnek más eseményekhez kapcsolódóan:

  • születésnapok, esküvők
  • flashmobok, partnertalálkozók
  • családi napok, kitelepült események, ünnepek (évnyitók, évzárók, karácsony, stb.)
  • zenés rendezvények, vacsorák (továbbá zenekarszervezés koncerthez, bulihoz vagy lágy háttérzenéhez
  • különleges atmoszféra teremtése ritka hangszerekkel, mint hárfa vagy hang drum
  • rendszeres munkahelyi vagy fejlesztő foglalkozások, zeneszoba programok

Előzetes zenei képzettség nem szükséges a részvételhez.

Egyéni igényekre is kreatívan reagálunk, újszerű foglalkozásokat állítunk össze. Ének-, tánctanítást, táncbemutatót is tudunk foglalkozásainkhoz kapcsolni, érdeklődés esetén valamilyen tematika köré szervezzük programunkat szinte bármely földrajzi régiót, kultúrkört vagy népcsoportot a fókuszba helyezve.

A helyszín

A megrendelő igényeinek megfelelően kiválasztott helyszínre szervezzük foglalkozásainkat akár OUTDOOR vagy INDOOR programhoz. Foglalkozásaink egy intézmény falain belül is jól működnek, pl. tantermi körülmények között, de kint a szabadban is alkalmazhatóak, mint táborokban vagy esti tűz körül. A Művészetek Palotájába is be tudjuk vinni programjainkat.

És hogy emléket is megőrizzünk az eseményről…

A programokról professzionális videó elkészítését is vállaljuk, amely az emlékőrzésen túl akár kommunikációs eszközként is felhasználható.

Hogy honnan is ered mindez, mire építünk?

A tradicionális zenei stílusok, a dobolás és éneklés közösségteremtő erejét először zenészként tapasztaltuk meg, és a kezdetektől próbáltuk ezt az élményt másokkal is megosztani, "avatatlanokat" is bevonni. Az eleinte spontán kialakuló közös zenélések kapcsán jöttek az első felkérések, és a 2000-es évek elején már tartottunk csapatépítő, egymásra hangolódást segítő dobolásokat, zenés programokat.

2005-ben Budapest belvárosában kulturális kávézót és hangszerboltot nyitottunk, ahol a programok szervezése mellett 10 év alatt nemzetközi hírű hangszerparkot építettünk fel. Ez alatt az idő alatt fejlesztettük ki programjainkat, amiket számtalan céges rendezvény, családi nap, iskolai óra, csapatépítő tréning során csiszolgattunk, figyelembe véve a különböző létszámú, érdeklődésű, életkorú csoporttal szerzett tapasztalatainkat.

Mindig nagy hangsúlyt fektettünk az innovációra, több eszközt, technikát mi vezettünk be elsőként Magyarországon. Ez a tendencia a mai napig is tart, folyamatosan dolgozunk új ötleteken. Kérjen személyes találkozót és bővebben mesélünk a foglalkozások részleteiről, akár kis ízelítőt is tartunk!

Kérjen ajánlatot az alábbi google docs kitöltésével: Árajánlatkérés


Töltse le ezt a programot pdf-ben: Letöltés


Töltse le a teljes programlistát pdf-ben: Letöltés

Lépj velünk kapcsolatba!

Hangszerboltunk a Müpában

1095 Budapest
Komor Marcell u. 1.

Hívj minket!

+36 20 967 0157

Írj nekünk!

oromzene@ethnosound.hu