Interaktív zenés
programok cégeknek

Ethnosound csapatépítés

A tradicionális zenei stílusok, a dobolás és éneklés közösségteremtő erejét, személyiségfejlesztő, önbizalom-erősítő hatását először zenészként tapasztaltuk meg. A kezdetektől próbáltuk ezt az élményt másokkal is megosztani, "avatatlanokat" is bevonni. Az eleinte spontán kialakuló közös zenélések kapcsán jöttek az első felkérések, majd a 2000-es évek elején már tartottunk csapatépítő, egymásra hangolódást segítő dobolásokat, zenés programokat.

2005-ben Budapest belvárosában kulturális kávézót és hangszerboltot nyitottunk, ahol a programok szervezése mellett 10 év alatt nemzetközi hírű hangszerparkot építettünk fel. Ez alatt az idő alatt fejlesztettük ki programjainkat, amiket számtalan céges rendezvény, családi nap, iskolai óra, csapatépítő tréning során csiszolgattunk, figyelembe véve a különböző létszámú, érdeklődésű, életkorú csoporttal szerzett tapasztalatainkat.

Mindig nagy hangsúlyt fektettünk az innovációra, több eszközt, technikát mi vezettünk be elsőként a hazai piacon. Ez a tendencia a mai napig is tart, folyamatosan dolgozunk új ötleteken.

Hiszünk abban, hogy a zene bárki számára elérhető örömforrás, ami gyógyít, boldogít és közelebb hozza egymáshoz az embereket. Tevékenységünkkel szeretnénk elősegíteni, hogy ezt a kincset minél többen felfedezzék.

Milyen foglalkozásokról is van szó?

  • élménydobolás: interaktív dobshow - közös zenélés autentikus ütőhangszerekkel
  • cajon építés: perui ütőhangszer készítés - együtt zenélés - ajándék hangszer
  • karton cajon-puzzle: perui ütőhangszer összeállítása - dekorálás - közös kép összeállítása - együtt zenélés - ajándék hangszer
  • hangszersimogató: egzotikus hangszerek testközelből
  • boomwhackers: zenélő csövek - élő xilofon - közös zenélés hangolt csövekkel
  • hangterápia: teljes ellazulás tibeti hangtálak, gongok, hangágy segítségével

Foglalkozásaink tetszés és igény szerint variálhatóak, összevonhatóak. Minden felkéréshez kreatívan közelítünk és egyedi ötletekre is nyitottak vagyunk. Igény esetén ének-, tánctanítást, táncbemutatót is tudunk foglalkozásainkhoz kapcsolni vagy valamilyen tematika köré szervezzük a foglalkozásokat szinte bármely földrajzi régiót, kultúrkört vagy népcsoportot a fókuszba helyezve.

Kiknek ajánljuk és milyen programokhoz?

Interaktív zenés csapatépítő foglalkozásainkat itt elsősorban cégeknek ajánljuk. Magánszemélyek, baráti társaságok, intézmények, pl. iskolák vagy civil szervezetek az Örömzene programleírás alatt tudnak tájékozódni.

Foglalkozásaink önmagukban is élménydús és hatékony közösségépítő, csapatszellemet erősítő elfoglaltságot kínálnak, de csatolt programelemként is működnek más eseményekhez kapcsolódóan. CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEKhez, KONFERENCIÁK, SAJTÓTÁJÉKOZTATÓK kiegészítő programelemeként, CSALÁDI NAPOK kitelepült eseményeként, FLASHMOBOKhoz, PARTNERTALÁLKOZÓKhoz, ÜNNEPEK (évnyitók, évzárók, karácsony, stb.) vagy ZENÉS RENDEZVÉNYEK, VACSORÁK alkalmaira (pl. zenekarszervezés koncerthez, bulihoz vagy lágy háttérzenéhez, akár különleges atmoszféra teremtése ritka hangszerekkel, mint hárfa vagy hang drum) ajánljuk, továbbá RENDSZERES MUNKAHELYI FOGLALKOZÁSOK épülhetnek rájuk, ZENESZOBA programjaivá válhatnak.

A helyszín

A megrendelő igényeinek megfelelően kiválasztott helyszínre szervezzük foglalkozásainkat akár OUTDOOR vagy INDOOR programhoz. Exkluzív helyszíneket is tudunk biztosítani, mint például a Művészetek Palotája termei vagy a MüPa-n belül található Bohém étterem.

És hogy emléket is megőrizzünk az eseményről…

A programokról professzionális videó elkészítését is vállaljuk, amely hatékony promóciós vagy marketing eszközként is felhasználható.

Kérjen személyes találkozót és bővebben mesélünk a foglalkozások részleteiről, kis ízelítőt is tartunk!

Fehér Károly
+36 20 9670157

Programjaink

Élménydobolás

Közös zenélés autentikus ütőhangszerekkel

Boomwhackers

Élő xilofon
hangolt csövekkel

Hangszersimogató

Egzotikus hangszerek
testközelből

Cajon építés

Perui ütőhangszer készítés
és közös zenélés

Karton cajon-puzzle

Cajon fal készítése
és közös zenélés

Hangterápia

Teljes ellazulás tibeti hangtálak,
gongok, hangágy segítségével

Csapatépítő tréningek

Feltöltés alatt.

Konferenciák

Feltöltés alatt.

Családi napok

Feltöltés alatt.

Partnertalálkozók

Feltöltés alatt.

Munkahelyi foglalkozások

Feltöltés alatt.

Zeneszoba

Feltöltés alatt.

Lépj velünk kapcsolatba!

Hangszerboltunk a Müpában

1095 Budapest
Komor Marcell u. 1.

Hívj minket!

+36 1 555 3370
+36 20 492 7789
+36 20 967 0157

Írj nekünk!

csapatepites@ethnosound.hu