Interaktív zenés
programok cégeknek

Ethnosound csapatépítés

Dobja fel rendezvényét egy közösségépítő interaktív zenés programmal, ami garantáltan felejthetetlen élményt nyújt mindenkinek! Immár 15 éves tapasztalattal és hatalmas hangszerparkkal felkészültünk több száz vagy akár több ezer fős rendezvényekre is.

Az Ethnosound célja, hogy a zene és a zenélés bárki számára minél fiatalabb életkorban, de minden korosztálynak, társadalmi csoportnak is elérhető örömforrássá váljon. A zene a rengeteg jótékony hatásán kívül önismeretet és magabiztosságot fejleszt, ha szükséges, gyógyít, boldogít és közelebb hozza egymáshoz az embereket. Tevékenységünkkel szeretnénk elősegíteni, hogy ezt a kincset minél többen felfedezzék.

Csapatépítés a társadalmi felelősségvállalás jegyében

Szervezhetünk közös zenélést illetve közös hangszerkészítést, hátrányos helyzetű gyermekekkel vagy gyermekotthonokkal. Így egy csodás közös élményen, alkotáson és a zenélésen túl, a gyerekek megkaphatják ajándékba a hangszereket. Ezen a programon keresztül egy olyan felejthetetlen élményben lehet részük melyet lehet, hogy másképp nem tapasztalhatnának meg.
Milyen foglalkozásokról is van szó?

  • élménydobolás - dobos csapatépítés: interaktív dobshow – az együtt zenélés öröme vegyes dobokkal vagy karton cajonokkal
  • cajon építés + élménydobolás: perui ütőhangszer készítés – együtt zenélés – ajándék hangszer
  • karton cajon-puzzle + élménydobolás: perui ütőhangszer összeállítása - dekorálás - közös kép összeállítása és zenélés - ajándék hangszer
  • boomwhackers – ritmusos csődobolás: élő xilofon - közös élményzenélés hangolt csövekkel
  • V.I.P vezetői dobkör: rendszeres stresszkezelő élménydobolás csak vezetőknek
  • örömzene csengettyűkkel: rendhagyó és interaktív zenés közösségi élmény
  • örömének: a közös éneklés ereje
  • hangszersimogató: egzotikus hangszerek testközelből
  • utazás az Ethnosound szigetekre: több típusú interaktív örömzenélés, hangszeres kitelepülés, hangszerekkel a világ körül
  • hangutazás – hangfürdő – hangterápia: teljes ellazulás tibeti hangtálak, gongok, hangágy segítségével és más hangterápiás hangszerek segítségével

Foglalkozásaink tetszés és igény szerint variálhatóak, összevonhatóak. Minden felkéréshez kreatívan közelítünk és egyedi ötletekre is nyitottak vagyunk. Igény esetén ének-, tánctanítást, táncbemutatót is tudunk foglalkozásainkhoz kapcsolni vagy valamilyen tematika köré szervezzük a foglalkozásokat szinte bármely földrajzi régiót, kultúrkört vagy népcsoportot a fókuszba helyezve.

Kiknek ajánljuk és milyen programokhoz?

Interaktív zenés csapatépítő foglalkozásainkat itt elsősorban cégeknek ajánljuk. Magánszemélyek, baráti társaságok, intézmények, pl. iskolák vagy civil szervezetek az Örömzene programleírás alatt tudnak tájékozódni.

Foglalkozásaink önmagukban is élménydús és hatékony közösségépítő, csapatszellemet erősítő elfoglaltságot kínálnak, de csatolt programelemként is működnek más eseményekhez kapcsolódóan. CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEKhez, KONFERENCIÁK, SAJTÓTÁJÉKOZTATÓK kiegészítő programelemeként, CSALÁDI NAPOK kitelepült eseményeként, FLASHMOBOKhoz, PARTNERTALÁLKOZÓKhoz, ÜNNEPEK (évnyitók, évzárók, karácsony, stb.) vagy ZENÉS RENDEZVÉNYEK, VACSORÁK alkalmaira (pl. zenekarszervezés koncerthez, bulihoz vagy lágy háttérzenéhez, akár különleges atmoszféra teremtése ritka hangszerekkel, mint hárfa vagy hang drum) ajánljuk, továbbá RENDSZERES MUNKAHELYI FOGLALKOZÁSOK épülhetnek rájuk, ZENESZOBA programjaivá válhatnak.

A helyszín

A megrendelő igényeinek megfelelően kiválasztott helyszínre szervezzük foglalkozásainkat akár OUTDOOR vagy INDOOR programhoz. Exkluzív helyszíneket is tudunk biztosítani, mint például a Művészetek Palotája termei vagy a MüPa-n belül található Bohém étterem.

És hogy emléket is megőrizzünk az eseményről…

A programokról professzionális videó elkészítését is vállaljuk, amely hatékony promóciós vagy marketing eszközként is felhasználható. Kérjen személyes találkozót és bővebben mesélünk a foglalkozások részleteiről, kis ízelítőt is tartunk!

Programjaink

Online élménydobolás

Ajándék hangszerekkel a home office-ban dolgozó kollégák bevonásával

Élménydobolás

Dobos csapatépítés autentikus ütőhangszerekkel

Boomwhackers

Élő xilofon
hangolt csövekkel

Hangszersimogató

Egzotikus hangszerek
testközelből

Cajon építés

Perui ütőhangszer készítés
és közös zenélés

Karton cajon-puzzle

Cajon fal készítése
és közös zenélés

Hangterápia

Teljes ellazulás tibeti hangtálak,
gongok, hangágy segítségével

Örömének

A közös éneklés öröme
mindenkinek

Örömzene csengettyűkkel

Rendhagyó és interaktív
zenés közösségi élmény

Ethnosound-szigetek

Hangszeres örömzenélés, kitelepülés,
hangszerekkel a világ körül

Céges ajándékötletek

A zenélés öröme
ajándékba

VIP vezetői dobkör

Stresszkezelő élménydobolás és kötetlen networking csak vezetőknek

Lépj velünk kapcsolatba!

Hangszerboltunk a Müpában

1095 Budapest
Komor Marcell u. 1.

Hívj minket!

+36 20 967 0157

Írj nekünk!

csapatepites@ethnosound.hu