Húros, fúvós és ütőhangszerek
a világ minden tájáról!

Ethnosound hangszerbolt

Az Ethnosound csapata a világ tradicionális zenei kultúrái iránt érzékeny zenerajongókból, zenészekből áll, akik azzal a céllal indítottuk ezt a vállalkozást, hogy e kulturális értékeket és a zenélés örömét, közösségformáló erejét, testre-lélekre gyakorolt jótékony hatását minél szélesebb közönséghez eljuttassuk. Első lépésként, 2005-ben egy kulturális kávézót és közösségi teret nyitottunk Budapest belvárosában, a Krúdy utcában, ahol többek között koncerteket, workshopokat, filmklubot szerveztünk. A kávézó egy részében hangszerboltot rendeztünk be, ami hamarosan fő tevékenységünkké nőtte ki magát, és hamarosan európai szinten is egyedülálló hangszerparkot sikerült összegyűjtenünk. A kezdetektől odafigyeltünk arra, hogy kínálatunkban az igazi profik mellett a zenével épp csak ismerkedő érdeklődők is megtalálják a tudásuknak és pénztárcájuknak megfelelő hangszert.

A közösségi jelleg is megmaradt, hiszen a hozzánk betérők a különleges hangszerek megismerése, és akár kipróbálása mellett informálódhatnak a hangszeres technikákról, illetve a különböző világzenei eseményekről (koncertek, workshopok) is. Kínálatunkban eleinte az ütőhangszerek voltak túlsúlyban, de gyorsan bővült a paletta különféle fúvós, húros, valamint zeneterápiás és hangterápiás hangszerekkel is a világ minden tájáról. A hangszerbolt fejlesztése mellett kezdetektől fogva tartunk zenés programokat, amiket számtalan céges rendezvény, családi nap, iskolai óra, csapatépítő tréning során csiszolgattunk, figyelembe véve a különböző létszámú, érdeklődésű, életkorú csoporttal szerzett tapasztalatainkat.

2015 elején az a megtiszteltetés ért minket, hogy beköltözhettünk a Müpa egyik üzlethelyiségébe. Ugyanazon a nyáron Krúdy utcai boltunk egy felhőszakadás következtében beázott és fel kellett számolnunk. Középtávú terveink között szerepel egy új "fiók" nyitása a belvárosban, ahol a közösségi jelleg még nagyobb teret kapna. Addig kulturális programjainkat és egyéb zenei szolgáltatásainkat másokkal együttműködve, külső helyszíneken (pl. a Müpában) valósítjuk meg. Jelenleg első számú projektünk a webáruházunk elindítása és fejlesztése.

Hangterápiás, zeneterápiás,
waldorf hangszerek

Kották,
oktatóanyagok

Tokok, húrok,
egyéb kiegészítők

Kuriózumok, kézzel készült,
egyedi darabok

Gyerekeknek, felnőtteknek,
kezdőknek, profiknak

Közösségi zenéléshez,
relaxáláshoz, örömzenéhez

Nyitvatartás:

Minden nap 17 órától az előadás szünetének végéig, amennyiben nincs szünet, az előadás kezdetéig. Előadás nélküli napokon a bolt zárva tart.

Az aktuális heti nyitvatartásunkat az
Ethnosound Facebook oldalán találjátok.
Telefon: +361 555 3370, +3620 492 7789, +3620 967 0157

Elindult a webáruházunk!

A teljes raktárkészletünk még nem elérhető, folyamatosan töltünk fel új termékeket. Látogassatok vissza, hogy ne maradjatok le az aktuális akciókról!

Lépj velünk kapcsolatba!

Hangszerboltunk a Müpában

1095 Budapest
Komor Marcell u. 1.

Hívj minket!

+36 1 555 3370
+36 20 492 7789
+36 20 967 0157

Írj nekünk!

hangszerbolt@ethnosound.hu