Húros, fúvós és ütőhangszerek
a világ minden tájáról!

Ethnosound hangszerbolt

Az Ethnosound csapata a világ tradicionális zenei kultúrái iránt érzékeny zenerajongókból, zenészekből áll, akik azzal a céllal indítottuk ezt a vállalkozást, hogy e kulturális értékeket és a zenélés örömét, közösségformáló erejét, testre-lélekre gyakorolt jótékony hatását minél szélesebb közönséghez eljuttassuk. Első lépésként, 2005-ben egy kulturális kávézót és közösségi teret nyitottunk Budapest belvárosában, a Krúdy utcában, ahol többek között koncerteket, workshopokat, filmklubot szerveztünk. A kávézó egy részében hangszerboltot rendeztünk be, ami hamarosan fő tevékenységünkké nőtte ki magát, és hamarosan európai szinten is egyedülálló hangszerparkot sikerült összegyűjtenünk. A kezdetektől odafigyeltünk arra, hogy kínálatunkban az igazi profik mellett a zenével épp csak ismerkedő érdeklődők is megtalálják a tudásuknak és pénztárcájuknak megfelelő hangszert.

A közösségi jelleg is megmaradt, hiszen a hozzánk betérők a különleges hangszerek megismerése, és akár kipróbálása mellett informálódhatnak a hangszeres technikákról, illetve a különböző világzenei eseményekről (koncertek, workshopok) is. Kínálatunkban eleinte az ütőhangszerek voltak túlsúlyban, de gyorsan bővült a paletta különféle fúvós, húros, valamint zeneterápiás és hangterápiás hangszerekkel is a világ minden tájáról. A hangszerbolt fejlesztése mellett kezdetektől fogva tartunk zenés programokat, amiket számtalan céges rendezvény, családi nap, iskolai óra, csapatépítő tréning során csiszolgattunk, figyelembe véve a különböző létszámú, érdeklődésű, életkorú csoporttal szerzett tapasztalatainkat.

2015 elején az a megtiszteltetés ért minket, hogy beköltözhettünk a Müpa egyik üzlethelyiségébe. Ugyanazon a nyáron Krúdy utcai boltunk egy felhőszakadás következtében beázott és fel kellett számolnunk. Középtávú terveink között szerepel egy új "fiók" nyitása a belvárosban, ahol a közösségi jelleg még nagyobb teret kapna. Addig kulturális programjainkat és egyéb zenei szolgáltatásainkat másokkal együttműködve, külső helyszíneken (pl. a Müpában) valósítjuk meg. Jelenleg első számú projektünk a webáruházunk elindítása és fejlesztése.

Hangterápiás, zeneterápiás,
waldorf hangszerek

Kották,
oktatóanyagok

Tokok, húrok,
egyéb kiegészítők

Kuriózumok, kézzel készült,
egyedi darabok

Gyerekeknek, felnőtteknek,
kezdőknek, profiknak

Közösségi zenéléshez,
relaxáláshoz, örömzenéhez

Nyári ügyeleti nyitvatartás

Kedves vásárlóink! Szeptember 9-ig csak telefonos időpont egyeztetés után tudtok belátogatni hozzánk. Kérlek hívjátok az alábbi számokat.

Az aktuális heti nyitvatartásunkat az
Ethnosound Facebook oldalán találjátok.
Telefon: +361 555 3370, +3620 492 7789, +3620 967 0157

Elindult a webáruházunk!

A teljes raktárkészletünk még nem elérhető, folyamatosan töltünk fel új termékeket. Látogassatok vissza, hogy ne maradjatok le az aktuális akciókról!

Lépj velünk kapcsolatba!

Hangszerboltunk a Müpában

1095 Budapest
Komor Marcell u. 1.

Hívj minket!

+36 1 555 3370
+36 20 492 7789
+36 20 967 0157

Írj nekünk!

hangszerbolt@ethnosound.hu